ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bu Dünyadan bir MERCEDES KADİR geçti.

Mercedes kadir'in vefatı sadece Malatya'da değil tüm Türkiye'de derin bir üzüntü yaratırken,cumhurbaşkanı baş danışmanı İbrahim Kalın,birçok Bakan,Milletvekilleri,Belediye Başkanları Başsağlığı mesajı yayınlarken ,gündem bu kadar yoğun olmasına rağmen Mercedes kadir ve Malatya Twitter'de TT oldu ve Türkiye'nin gündeminde 1.sırada yer aldı. 

20 Nisan 2020 01:16
Bu Dünyadan bir MERCEDES KADİR geçti.

Malatya'nın renkli siması Mercedes Kadir'in vefatı büyük üzüntü yarattı. Kadir için binlerce mesaj yayınlanırken,Mercedes Kadir Pazartesi günü öğlen namazına müteakip Şehir mezarlığında toprağa verilecek.

Mercedes kadir'in vefatı sadece malatyada değil tüm türkiyede derin bir üzüntü yaratırken,cumhurbaşkanı baş danışmanı İbrahim Kalın,birçok Bakan,Miletvekileri,Belediye Başkanları Başsağlığı mesajı yayınlarken ,gündem bu kadar yoğun olmasına rağmen Mercedes kadir ve malatya Twitter'de TT oldu ve türkiyenin gündeminde 1.sırada yer aldı.

Cumartesi günü rahatsızlanarak Tecde Mahallesindeki evinde bayılan Fatih Kaydı adlı Mercedes Kadir, ailesi tarafından ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bu arada tüm müdahalelere rağmen Mercedes Kadir kurtarılamayarak vefat etti. Koah Hastası olan ve bir süre önce de tedavi gören Mercedes Kadir'in ani vefatı tüm Türkiye de büyük üzüntü yarattı.

Vefatının ardından binlerce başsağlığı mesajı yayınlanan Mercedes Kadir, Adli Tıp Merkezinde yapılan otopsi işlemlerinin ardından  Koah hastalığına bağlı solunup yetmezliğinden vefat ettiği anlaşıldı. Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, cenazenin Pazartesi günü öğlen namazına müteakip Şehir mezarlığında toprağa verileceğini açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan;"Malatya'nın gülen yüzlerinden bir evladımızı daha kaybettik. Onun teessürü içerisindeyiz. Allah, Mercedes Kadir'e rahmet eylesin.İki yıl önce burada Mercedes Kadir'in balmumu heykeli yapılarak, kendi arabasıyla buraya taşınmış. Mercedes Kadir de haftada üç gün bu müzeyi ziyaret ederek ‘evimi ziyarete geldim' diyerek, kendi fotoğrafına bakıp sevinerek gittiğini biliyoruz.eşyalarını da temin ettikten sonra Kent Müzesi'nde sergileyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Çınar ise ,Mercedes Kadir'in Tecde de yaşadığı sokağa kendi ismini vereceğini belirti.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Mercedes Kadir'in koronavirüsten öldüğü iddialarının ise doğru olmadığını belirterek "Koronavirüs tespiti değil KOAH hastalığından dolayı hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testinin negatif çıktığı bildirildi. Solunum yetmezliğinden vefat ettiği bilgisi var" diye konuştu.

Asıl adı Fatih Kaydı- 01-05-1984 doğumlu
Doğum yeri Tecde.
Sekiz kardeşten en küçüğünün bir büyüğü..
Beş erkek 3 kız kardeşler..
Baba Metin Kaydı yaklaşık 25 yıl önce vefat etti..
Anne Sıddı Zeynep Kaydı..
Tecde'nin yerli ailelerinden.Baba Metin Kaydı ile akrabaydılar..
Sekiz çocuktan altısı engelliydi..
Her insanın her evin ayrı bir hikayesi vardır..
İşte anne Sıddı Zeynep Kaydı'nın yani Fatih'in annesinin de ayrı bir hikayesi vardı..
Baba vefat edince 8 sekiz çocuk ve altısı engelli..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.