Malatya'da koronavirüs salgını nedeniyle 6 mahallede karantina sürerken, 4 mahallede ise karantina kaldırıldı.
Çin'in Wuhan kentinden başlayan ve Mart ayı içerisinde de ülkemizde de görülen (kovid-19) ile mücadele devam ederken, virüs salgınının en çok illerden birisi olan Malatya'da da vaka ve ölüm sayısı her geçen gün artıyor. Salgının önlenmesi ve vaka sayısının düşmesi amacıyla da bazı mahalleler karantina altında.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında vaka tespit edilen 6 mahallede karantina sürüyor. Pütürge İlçesi Poskıran Mahallesi Hacı Zerey Mezrası, Pütürge'nin Pazarcık Mahallesi Gürsülan Mezrası, Doğanşehir İlçesi Kurucuova Mahallesi, Darende İlçesi Aşağıulupınar Mahallesi Sarılar Bağlısı, Akçadağ İlçesi Küçükkürne Mahallesi, Darende Ilıca mahallesi karantinanın sürdüğü bölgeler.
Darende Ilıca mahallesinde 29 Mart'tan beri karantina uygulanırken, Kuluncak ilçesi Kaynarca Mahallesinde, Pütürge İlçesi Sahilköy Mahallesinde, Hekimhan ilçesine bağlı Kozdere Mahallesinde, Arapgir İlçesine bağlı Eğnir Mahallesinde karantina kaldırıldı.
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
































