ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sokağa çıkma yasağında Malatya havadan denetlendi

Sokağa çıkma yasağı Malatya'yı hayalet şehre dönüştürdü. Emniyet Müdürlüğünce dronla yapılan çekimlerde Malatyalıların sokağa çıkma yasağına tamamen uydukları görüldü. Ancak yasağa uymadan sokağa çıkan 159 vatandaşa 3 bin 150 para cezası kesildi. 

18 Nisan 2020 18:45
Sokağa çıkma yasağında Malatya havadan denetlendi

İçişleri Bakanlığı kararı ile Koronavirüsle Mücadele amacıyla 17 Nisan saat 24:00'de başlayan Sokağa çıkma yasağı 19 Nisan saat 24:00'e kadar devam edecek. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili sokağa çıkma yasağının denetlenmesi ve yasağa uymayanların tespit edilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce kentin en işlek cadde ve sokaklarında drone ile gün boyunca denetim gerçekleştirildi. 

Polis sokağa çıkma yasağına uymayan kişiler hakkında 3 bin 150 TL idari para cezası uyguladı. Sokağa çıkan toplan 159 vatandaşa ceza kesildi. Denetimler sokağa çıkma yasağı süresince devam edecek. 

Polis ekipleri tarafından İnsansız Hava  Araçlarıyla çekilen resimlerde Malatya'nın durumu görülüyor:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.