ALTIN
 3.714,14
DOLAR
 38,0208
STERLİN
50,0889
EURO
 42,0049

Malatya'da Anadolu Kadınları Resim Sergisi Açılıyor

Malatyalı (Porgalı) resim sanatçısı İkranur Doğan "Yankı ve Yansı Arasında Anadolu Kadınları" konulu resim sergisini açıyor. 

28 Ocak 2025 12:51
Malatya'da Anadolu Kadınları Resim Sergisi Açılıyor

Malatyalı (Porgalı) resim sanatçısı İkranur Doğan, Malatya'da kadınların kültürel zenginliğini ve geleneksel yaşamını sanatsal bakışıyla ele alan "Yankı ve Yansı Arasında Anadolu Kadınları" konulu resim sergisini 28 Ocak Salı günü Saat 11:00'de Kongre Kültür Merkezi'nde açacak. Sanatçı Doğan, Porga'da yaşayan geleneksel giyimli kadınları resimlerken, Gazeteci Alişan Hayırlının çektiği Porgalı kadınların fotoğraflarından esinlenmişti.

Gazeteci Alişan Hayırlı "Fotoğraflarımı resim çalışmasında konu edinen sanatçımız İkranur Doğan'a teşekkür ediyor ve Malatyalı sanatseverlerin sergiye ilgi göstereceğini umuyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.