Mövenpick Otelde yapılacak basın toplantısınd aaçıklamalarda bulunacak olan Yeni Malatyaspor Başkanı Şahin Altınok, transfer tahtasının açılması vekulübün durumu hakkında bilgiler vermesi bekleniyor.
Hafta İçerieinse Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile birlikte Yeni Malatyaspor Başkanı Şahin Altunok ve beraberindeki heyetle birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Altınok "Sayın Bakanımıza Yeni Malatyaspor’umuzun transfer yasağı, mali durumu ve aciliyet arz eden sorunlarıyla ilgili bilgilendirmede bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve nazik kabulleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Basın toplantısının ardından oynanacak Yeni Malatyaspor-Kocaelispor maçını izleyecek olan Altınok, sorunları çözmek için yoğun çalışmalar yapıyor.
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?































