ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Tahliyeler başladı

Yeni İnfaz Yasasının Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) kabul edilmesinin ve Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Akçadağ Açık Ceza İnfaz Kurumundan tahliyeler başladı. Hasan Eryılmaz'ın Haberi- 

15 Nisan 2020 20:30
Malatya'da Tahliyeler başladı

Yeni İnfaz Yasası’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilmesinin ve Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Akçadağ Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan  tahliyeler başladı.

İnfaz Yasası’nın Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) kabul edilerek Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından  Akçadağ'daki  cezaevinden tahliyeler başladı.

Akçadağ Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan mahkumların tahliyesine  bu sabah başlandı.jandarma ekiplerinin geniş çaplı güvenlik tedbirleri eşliğinde maskeleri takılı bir şekilde sosyal mesafe kuralına göre otobüslere alınan hükümlüler cezaevinden çıkarıldı.

.

Kaynak:Hasan Eryılmaz-Malatya Öz Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.