ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Ağbaba Arguvan'da Kadın Dinlenme Evini Açtı

Yerel seçimler öncesinde ilçelerde Kadın Dinlenme Evleri açacağını vaat eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ilk Kadın Dinlenme evini Arguvan'da açtı. 

09 Haziran 2024 14:09
Ağbaba Arguvan'da Kadın Dinlenme Evini Açtı

Yerel seçim gezilerinde Malatya'nın ilçelerine kırsal köylerden gelen ailelerin alış verişini yaptıktan sonra kadınları gidecek bir yeri olmadığı için perişan olduklarını söyleyen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "İlk işimiz ilçelerde kadın dinlenme evleri açmak olacak" demişti.

Arguvan Beleidye Başkanı Ersoy Eren, kırsaldan gelen kadınalrın mağduriyet yaşamaması ve kadınların bir araya gelmeleri amacıyla daha önceden Doğal Ürünler satış yeri olarak kullanılan işyerini Kadın dinlenme evi olarak düzenledi. İlçeye giden Milletvekili Veli Ağbaba  Kadın dinlenme evinin açılışını yaptıktan sonra yaptığı konuşmada "Yerel seçimler öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Kazandığımız her belediyede kadınlarımızın vakit geçireceği kadın dinlenme evlerinin ilkinin açılışını Arguvan'da gerçekleştirdik. Belediye başkanımız Ersoy Eren'e duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın rahat edeceği bir dinlenme evini açtık diğer ilçelerde de bu açılışları yapacağız" dedi. 

Arguvan Beleidye Başkanı Ersoy Eren "Milletvekilimiz Veli Ağbaba her an yanımızda. İlk hizmeti açıyoruz. Yakın zamanda da İlçemizin ihtiyacı olan Kreşin temelini de Vekilimizin desteği ve Ataşehir Belediyesinin katkılarıyla atacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.