ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Yeni Malatyaspor Geri Dönüyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer tahtasını açmak için harekete geçerken, Teknik Sorumlu olarak eski Kaptan Adem Büyük ile anlaşıyor. 

09 Haziran 2024 13:47
Yeni Malatyaspor Geri Dönüyor

Son bir haftadan beri futbolcu alacaklarıyla ilgili olarak alacaklı futbolcularla bire bir görüşmeler yapan Yeni Malatyaspor >Başkanı Adil Gevrek, takımın başına da eski Kaptan Adem Büyük'ü getirmek için girişimde bulundu. Adem Büyük ile ön anlaşmaya varan Başkan Gevrek, sözleşmesi devam eden futbolcular ile de görüşmelere başladı.

Türkiye Futbol Federsayonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş adamlarından sağlanan desteklerin yanısıra sponsorluk anlaşmaları da yapmaya başlayan Başkan Gevrek, öncelikle transfer tahtasını açarak güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Başkan Gevrek'e eski Kaptan Adem Büyük ile eski futbolcularda destek veriyor.

Başkan Adil Gevrek çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.