ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Polis'ten 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'

Polis, Tıp Merkezinden Tedavi Gören Engelli Öğrenciyi Sınavına Yetiştirdi! 

08 Haziran 2024 13:39
Polis'ten 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören engelli bir öğrenci, Temel Yeterlilik Sınavına katılabilmek için polislerden yardım istedi. Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden görevliler, öğrenciyi hastaneden alarak Yeşilyurt Sadreddin Konevi Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi'ne ulaştırdılar ve sınava girmesini sağladılar.

İhtiyaç duyduğunuzda her zaman yanınızdayız. Bu güzel hareket, polisimizin engellilere ve dezavantajlı gruplara her zaman destek olmaya hazır olduğunu gösterdi. Polis ekiplerinin gösterdiği hassasiyet ve özverisi vatandaşlar tarafında takdir edildi.

Toplum olarak engelli bireylerin ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Hepimiz engelli bireylerin hayata eşit şekilde katılabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız.

Haber İbrahim YOLDAŞ-Malatya Detay

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.