ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Gaziantep Lisesi Yeni Malatyaspor'un Kalecisi Eyüp Türkaslan'ı Anıyor

Türk futbolunun ve Gaziantep futbolunun önemli ismi olan ve 6 Şubat asrın felaketinde Malatya'da enkazın altında kalarak şehit olan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan adına Gaziantep Lisesi'nde sınıflar arası futbol turnuvası düzenleniyor. 

22 Mayıs 2024 13:55
Gaziantep Lisesi Yeni Malatyaspor'un Kalecisi Eyüp Türkaslan'ı Anıyor

Final maçının Perşembe günü oynanacağı öğrenilirken Gaziantep Lisesi'nin bu duyarlı davranışı alkışı hak etti. Ahmet Eyüp Türkaslan anısına düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası final maçı ve ödül töreni programı da belli oldu. 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan final müsabakası sonrası ödül töreni düzenlenecek. Türk futboluna yıllarca hizmet eden ve son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen Ahmet Eyüp Türkaslan, 6 Şubat depreminde Malatya'da enkazın altında kalarak hayatını kaybetmişti. 
Gaziantep Lisesi'nde 23 Mayıs Perşembe günü deprem şehitlerinin anısına Kuran'ı Kerim tilaveti okunacak ve dualar edilecek. Saat 12.15'te final maçı oynanacak ve akabinde ödül töreni düzenlenecek. 290 öğrencinin ve 31 sınıfın katılımıyla gerçekleşen Ahmet Eyüp Türkaslan futbol turnuvasına ilginin büyük olduğu görülüyor. 
11 Eylül 1994 yılında Gaziantep'te doğan Ahmet Eyüp Türkaslan, Gaziantepspor, Ankara Bugsaş, Osmanlıspor, Ankaraspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formaları giydi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.