ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

TSYD Malatya Temsilciliği Şube Oluyor

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir Malatya ve Gaziantep temsilciliklerinin Şube olarak açılacağını bildirdi. 

09 Mayıs 2024 15:18
TSYD Malatya Temsilciliği Şube Oluyor

TSYD Genel Kurulunda konuşan Genel Başkan Oğuz Tongsir “Yeni hasa yürülüğe girdiğinde Spor Kulüpleri veSporla ilgili Derneklerin Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olması gündeme geldi. Oysa biz İçişleri Bakanlığına bağlı Spor Yazarları derneğiyiz, Gençlik ve Spor Bakanlığında işimiz olamazdı. Yoksa yeni şube açamayacağımız gibi, açılmış şubelerimizi de kapatmak zorunda kalacaktık. Nihayet bu gün yazı geldi, sistemi 15 güne kadar açıyoruz. Mevcut Şubelerimiz kapanmayacağı gibi Malatya ve Gaziantep temsilciliklerimiz de Şube olarak açıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner’de uzun bir süreden beri yasal düzenlemeyi beklediklerini belirterek “Sayın Genel Başkanımızın da açıkladığı gibi Malatya’da bir hayali gerçekleştirmiş olacağız. TSYD Malatya Şube olacak ve bölgesinde örnek bir kuruluş olacaktır” diye konuştu.

TSYD Genel kuruluna Malatya’dan katılan 15 üye de alınan kararı memnunlukla karşıladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.