ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MUĞLA’DAKİ MALATYALILAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Malatyalılar Derneği her yıl düzenli olarak yaptıkları kahvaltı etkinliğini bu yılda Marmaris’te gerçekleştirdi. Muğla ve ilçelerinde yaşayan Malatyalılar dernek tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya geldi. 

06 Mayıs 2024 09:55
MUĞLA’DAKİ MALATYALILAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Marmaris’te organize edilen kahvaltı etkinliğine Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Demirhan başta olmak üzere derneğin Marmaris’teki faaliyetlerini yürüten Türk Halk Müziği sanatçısı Mehmet Sevin ve Muğla ve ilçelerinden çok sayıda dernek üyesi ve aileleri katıldı. Aslen Malatyalı olan Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık kahvaltı organizasyonuna gönderdiği mesajında; söz konusu programa katılmayı çok arzu ettiği ancak önceden planlanan yoğun programdan dolayı katılamayacağını, tüm hemşerilerine sevgi ve selamlarını ileterek ilerleyen zamanlarda hemşerileriyle bir araya gelmeyi planladığını belirtti.

Dernek Başkanı Mustafa Demirhan, pandemi ve deprem dolayısıyla istemeyerek ara vermek zorunda kaldıkları sosyal etkinlikleri tekrar devam ettirmek gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti. Demirhan, “ Son yıllarda pandemi ve ardından tüm ülkemizi derinden üzen deprem olaylarının ardından dernek üyelerimizle bir araya gelemedik. İnşallah tekrar böyle felaketler yaşamayız. Deprem dolayısı ile Malatya’da zarar gören depremzede vatandaşlarımızı ilimizde ağırladık. Ayrıca Muğla’da bulunan hemşerilerimizle her türlü imkânı sağlamaya çalıştık” dedi.

Malatyalılar Hatıra Ormanı Oluşturulacak

Önceki yıllarda yaşanan orman yangınlarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getiren başkan Demirhan, “ Muğla’mız masmavi denizi, ormanları ile bütün güzellikleri bir arada barındıran illerimizden, orman yangınları ile ciğerlerimiz yandı. Bu sebeple Malatyalılar Derneği olarak hatıra ormanı dikmeye karar verdik. Konu ile ilgili başvurumuzu yaptık. Cevap bekliyoruz” dedi.

Hemşerimiz Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Sevin’in seslendirdiği türkülerle coşku içinde geçen kahvaltı programı bir başka buluşma için yapılan güzel temennilerle sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.