ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

TSO Yönetimi Tam Kadro Büyükşehir'i Ziyaret Etti

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığındaki Yönetim tam kadro olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti. 

30 Nisan 2024 07:25
TSO Yönetimi Tam Kadro Büyükşehir'i Ziyaret Etti

TSO Seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Selahattin Gürkan ve Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin müdahale etmekle suçlanan ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetimlerinde devre dışı bırakılan TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, göreve başlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i tam kadro ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Beleidye Başkanı Sami Er "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri belediyemizdeydi. Şehrimize katkı sunacak iki önemli başlık olan ticaret ve sanayi alanlarında yakın iş birliği hedefimizdir" dedi. 

Yeni bir dönem başladığını söyleyen TSO Başkanı Oğuzhan Ata Saduıkoğlu ise "TSO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı ve Meclis üyelerimiz ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Sami Er'e tebrik ziyaretinde bulunduk. İstişare ve iş birliğinin Malatya’mızın ihyası için taşıdığı büyük önem ortak kanaatimiz. Sayın Başkan ve ekibine şehrimizin yeniden inşası sürecinde üstlenecekleri bu önemli görevde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.