ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sadıkoğlu: Büyükşehir'in Borçları için Savcıları Göreve Davet Ediyoruz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu "Malatya'mızı borç batağına sürükleyenlerin görev süreleri araştırılmalıdır" dedi. 

29 Nisan 2024 07:03
Sadıkoğlu:  Büyükşehir'in Borçları için Savcıları Göreve Davet Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Gürkan döneminin araştırılması için Savcıları da göreve davet eden Sadıkoğlu "Bu şehri algılarla, usulsüzlükler yönettiklerini aylardır yüksek sesle dile getirdik. Geldiğimiz noktada, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 17 Milyar TL borç ile ülke gündemine gelmesini maalesef üzüntüyle takip ediyoruz.

Memleketimizin her bir ferdinin hakkının olduğu makamı kişisel rantları için kullanan ve Malatya’mızı borç batağına sürükleyenlerin görev süreleri araştırılmalıdır.  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak devletimizin savcılarını göreve davet ediyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.