ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Mücbir Sebep 3 Ay Daha Uzatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için mücbir sebep halini son kez 31 Ağustos 2024'e kadar uzattı. 

26 Nisan 2024 02:54
Malatya'da Mücbir Sebep 3 Ay Daha Uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2023 hesap dönemine ait "kurumlar vergisi" beyannamelerinin verilme süreleri ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 30 Nisan'dan 6 Mayıs'a kadar uzatılmıştır. Aynı şekilde, 2024 dönemine ilişkin "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimlerinin teslim süresi de 6 Mayıs'a kadar uzatıldı.

30 Nisan'a kadar oluşturulması ve imzalanması gereken e-Defterlerin oluşturulma ve imzalanma süresi ile aynı sürede Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi İşlem Sistemi'ne yüklenmesi gereken "elektronik defter beratları" da 10 Mayıs gün sonuna kadar yüklenebilecek.

Ayrıca, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için 30 Nisan'da sona erecek mücbir sebep halinin "son kez" olmak üzere 31 Ağustos'a kadar uzatıldığı belirtildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.