ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vatandaş Dert Yandı: Yollar Bozuk, İnternet yetersiz, Otobüsler Düzensiz

Malatya'da yaşayan vatandaşlar sosyal medya üzerinden en çok yakındıkları sorunları anlatarak dert yandılar. Vatandaşların sorunları şöyle: 

14 Nisan 2024 02:06
Vatandaş Dert Yandı: Yollar Bozuk, İnternet yetersiz, Otobüsler Düzensiz

İnönü Güncel adlı sosyal medya takipçileri en çok yakındıkları sorunları kendi platformlarına taşıdılar. İnönü Güncel Instagram hesabı üzerinden en çok gönderilen Malatya’daki 3 sorun şöyle:

"1) Yolların bozuk olması,

2) MOTAŞ seferlerinin düzenlenmemiş , özellike 17B seferinin çalışmaması,

3) Türk Telekom internet alt yapısının bir çok mahallede olmaması veya var olan yapının onarılmaması, Çevreyolu ve diğer yan yolların tamamen bozuk olması vatandaşları çileden çıkarmış durumda.

Aynı şekilde toplu taşıma kullanan insanlarda seferlerin halen düzenlenmemiş olmasından şikayetçi. Merkezi noktada olan veya merkeze çok yakın olan bir çok mahallede internet altyapısı halen onarılmış değil. Bir çok insanın ihtiyacı olan internete kavuşması gerekmekte."

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu sosyal medya da anlatılan bu sorunlara yeni seçilen yönetimlerin çözüm bulması gerekiyor. "Yollar bozuk, internet çalışmıyor, otobüs seferleri düzensiz" diyen bu gençlerin tespit ettiği sorunlara bakış açısını merakla bekliyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.