ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Turizm Haftası Kutlanıyor

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Turizm haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

14 Nisan 2024 23:38
Malatya'da Turizm Haftası Kutlanıyor

Her yıl ülkemiz genelinde 15 - 22 Nisan tarihleri arası;  toplumda farkındalık yaratarak turizmin önemine dikkat çekmek ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla turizm haftasının kutlandığını belirten Malatya Valisi Ersin Yazıcı "Ülkemiz sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın sayılı turizm cennetleri arasında yer almaktadır. İlimiz; turizmin çeşitli türlerine imkan sağlayan iklimi, doğal güzellikleri ve tarihi zenginliğe sahip eserleri ile turizmde hak ettiği konuma ulaşma adına; kamu, yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum işbirliği ve güç birliği ile yoğun çalışmalar yapmaktadır.  
Hızla gelişen ve değişen turizm sektöründen, ilimizin de yeterli payı alabilmesi ve turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için Valilik olarak; tarih ve kültür turizminin yanı sıra turizm çeşitliliğini çoğaltarak inanç, gastronomi, doğa, iş, kongre ve fuar turizmi gibi alternatif turizm çeşitleriyle Malatya’yı ön plana çıkarmak önceliklerimiz arasındadır.
 Bu duygu ve düşüncelerle; uluslararası turizm alanında edindiğimiz yerin sağlamlaştırılmasında ve ilimizin tanıtımında katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ediyor, tüm sektör çalışanlarımızın Turizm Haftasını kutlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.