ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Özel ve anlamlı günlerde şehit ailelerini unutmayan Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Uzm. Çvş. Mehmet Çelik’in, Şehit P. Uzm. Onbaşı Murat Doğru’nun, Şehit Polis Memuru Mehmet Özbek’in ve Şehit Polis Memuru Seracettin Kılınç’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

13 Nisan 2024 21:59
Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Yazıcı’ya ve eşi Hanımefendi Yazıcı’ya ziyaretleri sırasında; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın eşlik etti.
Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yazıcı; “Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri birer emanettir. Devletin sıcak ve şefkatli yüzünü göstererek, her daim bu emanetlere sahip çıkacağız. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.
Şehit aileleri, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Yazıcı’ya memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.
 Vali Ersin Yazıcı’nın, şehit aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaretler sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.