ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Yazıcı'dan Trafik Noktalarına Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda trafik kurallarına uyumu arttırmak amacıyla Ankara ve Yazıhan yolu trafik uygulama noktalarını ziyaret etti. 

11 Nisan 2024 22:54
Vali Yazıcı'dan Trafik Noktalarına Ziyaret

Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan tedbirleri yerinde denetleyen Vali Ersin Yazıcı’ya; İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd.  Alb. Ercan Altın eşlik etti.

Vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirmeleri için sahada görev yapan güvenlik güçleri ile bir süre sohbet eden ve bayramlaşan Vali Yazıcı, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyip bayramlarını kutladı.

Vali Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, kendilerine eşlik eden güvenlik güçleri ile beraber kontrol noktasında, trafik kurallarına uymaları açısından durdurulan araçların denetimlerine katılıp sürücülerin, bayramlarını tebrik ederek, trafik tedbirlerine uymaları gerektiğini hatırlattı. 

Sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan ve herkesi kurallara riayet etmeye davet eden Vali Yazıcı; “Vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için ilimiz genelinde üst seviyede trafik tedbirleri alındı. Bayramı bayram gibi yaşamak için hem sürücüler hem yayalar olarak kurallara uymalıyız.  Sağ salim sevdiklerimize kavuşmak için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını istiyor, hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Vali Yazıcı, trafik ve asayiş güvenliğini sağlayan personellerden uygulamalar, faaliyetler ve alınan tedbirler hakkında bilgi alarak trafik uygulama noktalarından ayrıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.