ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan'da Ersoy Eren Kolları Sıvadı

Arguvan Belediye Başkanı seçilen Ersoy Eren Meclis toplantısı yaparak çalışmalara başladı. 

09 Nisan 2024 21:39
Arguvan'da Ersoy Eren Kolları Sıvadı

Ziyaretçi akınına uğrayan ve kadınler ile çocuklar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen Başkan Ersoy Eren tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bayram süresince de tebrikleri ve ziyaretleri kabul edecek olan Başkan Ersoy Eren, Arguvan'ı ortak akıl ve halkın istediği projelerle yöneteceklerini belirtyerek "Seçim döneminde söz verdiğimiz tüm vaatleri yerine getireceğiz. Yoğun bir destek sözü aldık, şimdi projeleri hayata geçirme zamanıdır" dedi.

Arguvanlı kadınlar da Başkan seçilen Eren'e toplu olarak ziayerrette bulundu. Başkan Eren "Seçim çalışmalarımız boyunca en büyük gücü ve desteği kadınlarımızdan aldık. Onlarla ‘Daha Güzel Bir Arguvan İçin’ daha çok çalışacağız. Makamın gerçek sahipleri kadınlarımızın ve çocuklarımızın ziyaretleri mutluluk verdi" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.