ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İş Adamı Mustafa Başdemir Vefat Etti

Malatyalı İş adamı Mustafa Başdemir İstanbul'da vefat etti. 

25 Mart 2024 09:21
İş Adamı Mustafa Başdemir Vefat Etti

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mustafa Başdemir İstanbul'da vefat etti. Merhum Başdemir'in cenazesi 26.03.2024 öğle namazına Müteakip İstanbul- Eyüpsultan camisinde Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. 

Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mustafa Başdemir Kimdir?

Mustafa Başdemir 1948 yılında Malatya’nın Kale ilçesine bağlı Kıyıcak köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Kıyıcak köyünde, ortaokul ve liseyi ise Elazığ İmam Hatip’te tamamladı. Yüksek öğrenim eğitimi için İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine başladı. Son sınıf öğrencisiyken ufak bir lastik ve oto ticaret ile iş hayatına atıldı. Kardeşi Adnan Başdemir’in İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmesi üzerine 53 senedir İstanbul’da ticaretle uğraşmaktalar. Tahsin Başdemir maddi imkansızlıklardan ötürü oğlu Mustafa Başdemir’in ortaokula devam edemeyeceğini söylüyor. Mustafa Başdemir’de bu sözlerin ardından İstanbul’a gidiyor. Fakat İstanbul’da bir hafta kalan Başdemir, okumak için Elazığ’a geri döndüğü günü dönüm noktası olarak kabul ediyor. İstanbul'da 53 Yıldır ticaretle uğraşıyor. Malatya'daki AVM, Otel ve Konut Projelerini yapan Malatya Girişim Gurubunun yöneticisi de olan Başdemir'in vefatı üzüntü yarattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.