ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arslan: Çevre Yolu altına üvey evlat muamelesi yapılıyor

Malatya'da yapılan yatırımların hemen hemen hepsinin çevre yolu üst kısmına yapıldığını ve çevre yolu alt kısmının hizmetlerden mahrum bırakıldığına dikkat çeken Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan, seçildikleri takdirde herkese adil ve eşit bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi. 

21 Mart 2024 08:39
Arslan: Çevre Yolu altına üvey evlat muamelesi yapılıyor

Malatya'da seçim çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan, Kaynarca Konteyner Kent'te kalan vatandaşları ziyaret ederek yerel seçimler için kendilerinden destek istedi.

 

HÜDA PAR Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan, seçim çalışmaları kapsamında eşi ve çocukları ile birlikte Kaynarca Konteyner Kent'te yaşayan vatandaşları kaldıkları yerlerde tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 "Çevre yolu alt kısmı üvey evlat muamelesi görüyor!"

 Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların da en çok mustarip olduğu konulardan birinin tüm yatırımların çevre yolu üst kısmına yapılması olduğunu aktaran Arslan, "Ben Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak (Yeşiltepe) Mahallesi'nde dünyaya geldim. 52 yaşındayım ve bu mahallede doğup büyüdüm. Bugüne kadar seçilen tüm belediye başkanları en çok oyu çevre yolu alt kısmından alıp seçiliyor ama hizmetleri, yatırımları, çevre yolunun üst kısmına yapıyorlar. Çevre yolu alt kısmı ise adeta mahrumiyet bölgesi, üvey evlat muamelesi görüyor. Halkımız bundan emin olsun. Rabbim takdir eder ve bizi seçerlerse yarın ahirette Allah'a hesap vereceğimizi gözeterek hizmet edeceğiz. Alt kısım, üst kısım demeden nereye hangi hizmet lazım ise onu götüreceğiz. Refah seviyesi olarak geride kalmış bölgelerin refah seviyesi gözeterek herkese adil ve eşit bir şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.