ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara Malatyalılar Derneğinden MGC'ne Ziyaret

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti. 

15 Mart 2024 08:12
Ankara Malatyalılar Derneğinden MGC'ne Ziyaret

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu ve Şehir Plancısı Seydihan Çamur, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Malatya'da seçim çalışmalarını sürdüren adaylara başarılar dilemek ve projelerine teknik destek vermek amacıyla Malatya'ya geldiklerini ifade eden  Battal Yıldız, "Malatyalılar Derneği olarak seçim çalışmalarını sürdüren adaylara başarılar diliyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyetinin önerileri her zaman bizlerin ilgisini çekmiştir. Cemiyet Başkanımızın yazılarını takip etmekteyiz. Malatya'nın yenğiden ayağa kaldırılması konusunda MGC'nin önerilerini dikkatle takip ediyoruz" dedi. 

MGC Başkanı Vahap Güner'de Battal Yıldız'ın her zaman Malatya için çalıştığını ve bir proje adamı olduğunu belirterek "Cemiyet olarak önerilerimizi Battal Yıldız Başkanımıza da sunduk. Teknik destekleriyle hazırlanacak plan ve projeler Malatya'nın geleceğine yapılmış en büyük yatırım olacaktır. Battal Yıldız ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.