ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Çerçi'den Söğütlü Cami Tepkisi: Malatya'yı değersizleştirme girişimidir

Depremlerde ağır hasar alarak yıkılan Söğütlü Caminin eski Belediye Binası yerine yapılaması kararına tepki gösteren eski Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi "Malatya ya layık görülen bu pervazsızlık çok üzücü. Malatya'yı değersizleştirme girişimizdir" dedi. 

14 Mart 2024 08:04
Çerçi'den Söğütlü Cami Tepkisi:  Malatya'yı değersizleştirme girişimidir

Ramazan ayı dolayısıyla Malatyalıların Ramazan ayını kutlayan Mehmet Yasar Çerçi, "Ramazan-ı Şerif size, ailenize ve cümle müminlere mübarek olsun. Mazlum müslümanların necatına vesile olsun. Sağlık ve huzur içinde Bayram’a erişin inşallah" dedi. 
Bu arada Söğütlü caminin yapılacağı yer hakkındnda görüşlerini açıklayan Malatya Eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi "Malatya şehir meydanının iki misli büyütülme imkanı çıkmışken bu fırsatı heba etmek ve bilakis mevcut meydanıda yok etmek! İnanılır gibi değil. 

Bütün şehrin hukukuna, menfaatine değil bir avuç güçlünün çıkarına yine teslim olunuyor. Buna benzer bir tabloyu;  Sümerbank arazisinin yine bir avuç güçlü kişiye bedava sayılabilecek bir şekilde devrinde de yaşamıştı bu şehir. Malatya ya layık görülen bu pervazsızlık çok üzücü.

İş işten geçmeden son bir kez daha rica ediyoruz yetkililere: Lütfen bu yanlışa, bu haksızlığa dur deyin. Şehrin kasabaya çevrilmesine müsade etmeyin." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.