ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Ramazan Ziyareti

Ramazan Ayı dolayısıyla Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı 4 aileyi evlerinde ziyaret etti. 

14 Mart 2024 09:47
Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Ramazan Ziyareti

Hanımefendi Yazıcı’ya ziyaretlerinde; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam Adayı Tarık Emre Uşen, Kaymakam Adayı Tayfun Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bülent Hancı ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sevgi Şahin eşlik etti.
 Hanımefendi Yazıcı, misafir oldukları hanelerin talep ve durumlarını yerinde değerlendirerek ailelerle hasbihal etti.
Devletimizin şefkatli elinin yanlarında olduğunu onlara hissettirmek amacıyla burada olduklarını belirten Hanımefendi Yazıcı; “Ailelerin istek ve taleplerini ivedilikle yerine getirmek bizlerin temel vazifesidir. Ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayını birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu ile geçirmeyi temenni ediyorum.” dedi.
Aileler, duydukları memnuniyeti ifade ederek, Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.