ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Niloya Dijital Dünyasına Mobil Oyunu İle de Mutluluk Katıyor

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, minik dostları için özel olarak geliştirilen mobil uygulamasında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. App Store ve Google Play'de kısa sürede büyük ilgi gören uygulama, çocukların dijital dünyada keyifli ve öğretici zaman geçirmelerini sağlıyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış, uygulama kapsamında ses eşleştirme, yapboz, nesne toplama, kıyafet giydirme, fark bulma ve boyama gibi farklı oyunlar ile çocuklar hem eğleniyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. 

11 Mart 2024 11:05
Niloya Dijital Dünyasına Mobil Oyunu İle de Mutluluk Katıyor

YouTube’da 5 buçuk milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Müzikalleri kapsamında şehir şehir dolaşan çizgi kahraman, dijital dünyasında mobil oyunu ile de miniklerin en yakın dostu olarak mutluluk dünyasının kapılarını açıyor.

Çocuklara özel olarak tasarlanan uygulama, Niloya’nın ruhunu dijital dünyaya yansıtıyor. Çocuklar mobil oyunlarını oynarken, ailelerin de içi rahat ediyor. Çünkü uygulama, ses eşleştirme, yapboz, nesne toplama, kıyafet giydirme, fark bulma ve boyama gibi eğitici ve öğretici içerikleri barındırıyor.

Niloya mobil uygulaması, 8 farklı oyunda toplam 160 bölümden oluşan içeriğiyle, düzenli güncellemelerle yepyeni deneyimler sunmaya devam ediyor. Kısa sürede 40 binden fazla kullanıcı sayısına erişen uygulama, IOS ya da Android işletim sistemine sahip herhangi bir akıllı telefon ya da tablet aracılığıyla ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.