ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İftar Çadırları Kurdu

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı sürecinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı ile Kanalboyu'nda bulunan 100. Yıl Halk Kütüphanesi önünde iftar çadırları kuruldu. 

10 Mart 2024 06:42
Vakıflar Bölge Müdürlüğü İftar Çadırları Kurdu

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, “Devlet Hastanesi oto parkı ile İl Halk kütüphanesi önünde  iftar çadırlarımızı kurduk. Günlük olarak iftar yemeği verip çay ikramında bulunacağız. Bu yıl ilk defa Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu’nun talimatlarıyla 81 ilde iftar yemekleri vereceğiz. Malatya’da iki lokasyonda 4 çadırda 3 bin 200 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Elazığ'da bir salonda bin kişilik, Tunceli’de de Munzur Üniversitesi’nin yemekhanesinde 4 bin 500 öğrencinin bir ay boyunca iftar yemeğini karşılayacağız. Hazırlıklarımız tamamladık” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, iftar yemeklerinin ardından Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında salon ve çadırlarda çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler yapılacağını da bildirdi.  

RESİM: Burhan Karaduman

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.