ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

POSTOĞLU PARKI’NDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Arapgir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mesire alanlarında çevre temizliğine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bediatül (Postoğlu) Bozkurt Parkı’nda çevre temizliği gerçekleştirdi. 

06 Mart 2024 05:16
POSTOĞLU  PARKI’NDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir’in yeşil yapısını korumanın ve geliştirmenin çok önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Yeşil alanların ve parkların varlığından daha önemli olan şey bakımlı olmalarıdır. Vatandaşlarımıza bakımlı ve şehir estetiğiyle uyumlu parklar ve yeşil alanlar sunmak için ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bir yandan da bulabildiğimiz her uygun alanı insanlarımızın nefes alabileceği parklar haline getirmenin mücadelesini veriyoruz. Bakımlı, tertemiz park ve yeşil alanlarımızı bizimle birlikte koruyan ve geliştirmemize katkıda bulunan Arapgirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.