ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 175 Esnafa Kurayla Konteyner Verilecek!

Malatya Valiliği, esnaflar için geçici olarak oluşturulan 175 adet konteynerin dağılımı için noter huzurunda akura çekileceğini duyurdu. Kurada çıkanlar 10 gün içinde faaliyete başlamadığı takdirde konteynerler geri alınacak. 

06 Mart 2024 00:42
Malatya'da 175 Esnafa Kurayla Konteyner Verilecek!

Malatya Valiliğinden yapılan açıklama da şöyle denildi.

"Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihli depremler sonucunda aralarında İlimizin de olduğu büyük bir bölgede afet yaşanmış olup; işyerleri ağır veya orta hasarlı hale gelen esnaf, tacir ve meslek mensuplarına Malatya Valiliği bünyesinde bulunan Geçiçi İşyerlerini Oluşturulma Komisyonu tarafından geçici işyerleri kurulmuştur.
Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında kurulan “Geçici Çarşı” içerisindeki M3-1 nolu Zabıta Bürosunda geçici işyeri başvurular toplanmış olup bu doğrultuda oluşturulan listeye istinaden 08.03.2024 tarihinde Saat 14:00’te Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde 175 adet geçici işyeri için Noter huzurunda halka açık kura çekimi yapılacaktır.
Kura sonucunda kendilerine geçici işyeri çıkan esnaflarımız 06 Şubat 2023 tarihi öncesi faaliyette bulundukları işyerlerinin deprem afeti nedeniyle orta veya ağır hasarlı olduğunu gösterir belge (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü onaylı hasar kayıt belgesi) ile Zabıta Bürosuna başvurdukları takdirde kayıtlarını yaptırıp anahtarlarını teslim alabileceklerdir.
Kura sonucunda geçici işyerlerinde hak sahipliği kazananlar 10 gün içerisinde anahtarlarını teslim alıp faaliyetlerine başlamadıkları takdirde “02 Mayıs tarihli Geçici İşyerleri Oluşturulması Komisyonu” kararına istinaden hak sahipliklerini kaybedeceklerdir."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.