ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan AKP Eski İlçe Başkanı Kazada Öldü

Arguvan ilçesinde kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada AK parti Arguvan eski ilçe Başkanı Turan Kılıç vefat etti. 

01 Mart 2024 12:08
Arguvan AKP Eski İlçe Başkanı Kazada Öldü

Alınan bilgiye göre, Kaza, Malatya Arguvan - Arapgir karayolu Karababa Mahallesi mevkiinde meydana geldi.  Arapgir yönüne seyir halinde olan AKP eski Arguvan ilçe Başkanı Turan Kılıç (68) idaresindeki otomobil seyir halinde iken,karşı yönden gelen M.K. (50) yönetimindeki kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan ve ambulansla  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Turan Kılıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Kaz sırasında seçim çalışmasına giden CHP Arguvan Belediye Başkan adayı Ersoy Eren çalışma arkadaşları ile yaralılara müdahale ederek hastaneye sevklerini sağladı. 

AKP Arguvan ilçe Başkanı Turan Kılıç'ın vefatı ,üzerine AK Parti yöneticileri başsağlığı mesajı yayınladılar.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.