ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bakan Ersoy Malatya'ya 150 Klima Gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi 

01 Mart 2024 13:49
Bakan Ersoy Malatya'ya 150 Klima Gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un 6 Şubat depreminin yıldönümünde esnaf gezisi sırasında Ankara Çarşında esnaflar tarafından talep edilen yaklaşık 150 klimayı kendi şahsi imkanları ile temin ederek yolladığını ve montajına başlanıldığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un kendi imkanları ile karşıladığı klimalar  MESOB Başkanı Şevket Keskin ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba gözetiminde Ankara Çarşısı’nda işyerlerine montajlanmaya başlandı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederek,  “Depremden sonra Ankara Esnaf Teşkilatımız ve Ankara Valiliğimizin de destekleriyle  çok güzel bir çarşımız yapıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Özellikle de depremin ilk gününden beri Malatyalıların yanından hiç ayrılmayan Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ayrıca teşekkür ediyoruz. Esnafımızın klimalar konusunda büyük bir sıkıntısı vardı. Sayın Bakanımız kendi imkanları ile alıp gönderdiği klimaların montajına başlanıldı. Bütün esnafımız adına Sayın Bakanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Esnafımızın büyük bir sıkıntısını giderdiniz.” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba ise, “Depremin ilk anından itibaren yaraların sarılması adına Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, tüm ekibiyle beraber, hem taşra, hem merkez ekibi sahada olmaya devam ediyor. Sayın Bakanımızın talimatıyla MESOB Başkanımız Sayın Şevket Keskin’in gözetiminde esnaflarımızın klimaların montajına başladık.  Birkaç gün içinde tamamlanacak. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un talimatlarıyla Genel Müdürümüzün koordinasyonunda Bakanlık teşkilatları olarak sahada olmaya, Malatyalıların yaralarını sarılmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ankara Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnaflar ise klimaları kendi şahsi imkanları ile temin edip gönderen Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.