ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pütürge Elazığ Depremini Fırsata Çevirdi

2020 Elazığ Sivrice depreminde ağır hasar alan Pütürge ilçesi Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün hazırladığı konut projeleriyle depremi fırsata çeviren ilçe oldu. 

01 Mart 2024 08:35
Pütürge Elazığ Depremini Fırsata Çevirdi

Pütürge genelinde hasar alan konutları ve resmi binaları yıkarak yeni binalarla Pütürge ilçesini bir tatil beldesine çeviren Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yenileme projelerinin devam ettiğini belirterek "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Pütürge Belediyemizin iş birliği ile #Pütürge’mize kazandırdığımız 514 konut, 4 Ticarethane ve 1 Caminin 1. Etabı olan 298 adet konutun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun.Bu projenin ilçemize kazanımında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Malatya Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 

Seçim çalışmalarında hizmetlerini anlatan Belediye Başkanı Mikail Sülük "Pütürge ilçesinde projelerimiz yeni dönemde de devam edecek. Pütürge ilçesi olarak konut stoğumuzu depreme dirençli konutlara dönüştürmeyi başardırk. Projelerimiz devam ediyor, yeni dönemde daha da başarılı olacağız" diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.