ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr.Şahin: Akçadağspor'un Yanında Olacağız

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr.Vahap Şahin göreve geldiklerinde Akçadağspor'a destek olacaklarını belirterek "İlçemizi en iyi şekilde temsil etmesini sağlayacağız" dedi. 

23 Şubat 2024 14:57
Dr.Şahin: Akçadağspor'un Yanında Olacağız

Akçadağspor futbol takımını antreman yaptığı sahada ziyaret eden CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin futbolculara moral vererek "Akçadağspor'a destek olmak zorundayız. Tüm Akçadağlıları temsil eden kulübümüze destek olmanın yanı sıra başarılı olması içinde yardımcı olacağız. İlçemizde spor branşlarına gerekli desteği de vereceğiz. Amatör spor branşlarına ağırlık vererek gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. 31 Mart'ta göreve geldiğimiz Akçadağspor'a destek ve önam vereceğiz. Spora destek olmak bizim görevimiz olacak" dedi. 

Akçadağspor hakkınd abilgi alan Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'da ortak akılla hizmetleri gerçekleştireceğiz. Diğer hizmetlerde olduğu gibi sporda da bir hayli gerideyiz. Spor adamlarıyla bir araya gelerek hedeflerimizi, en önemlisi de neler yapılması gerektiğini belirleyip tribünlerden sahaya inerek Akçadağ'da spora destek olacağız. Diğer Belediyelerimizdern de buraya destek getireceğiz. Akçadağ  bunu başaracak güçtedir" diye konuştu.

Seçim çalışmalarını Akçadağ'da seçim bürosund asürdüren Dr. Vahap Şahin köy ve mahalle ziyaretlerinde bulunarak çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.