ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TGK Gazeteciler Cemiyetlerini Bilecik'te Topladı

Türkiye Gazeteciler Konfederesyonu'na bağlı Gazdteciler Cemiyetlri ile Bölge Federasyonlarını Bilecik'te topladı. Türkiye'den 100'e yakın gazeteci kentte bazı ziyaretlerde bulundu. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı Bilecik’te yapılacak. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, TGK Yönetişm Kurulu üyesi ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Vahap Güner'de Bilekcik'te yapılan ziyaretlere katıldı. 

16 Şubat 2024 03:42
TGK Gazeteciler Cemiyetlerini Bilecik'te Topladı

Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı ve Basın İlan Kurumu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mehmet Ergün’ün daveti üzerine Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan TGK'nın Genel Başkanı Nuri Kolaylı, bağlı Federasyon Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerinden oluşan yaklaşık 100 gazeteci, Valilik, Belediye, Üniversite ve TSO'ya ziyaretler gerçekleştirdi. 
BİK GENEL MÜDÜRÜ DE KATILIYOR
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, İletişim ve Medya Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya’nın da konuşmacı olarak katılacağı toplantı, yarın Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 9 gazeteciler federasyonu, gazeteciler cemiyetlerinin başkanları ve temsilcileri de basınının sorunları ile çözüm önerileri konusunda çalışma yapılacak.


VALİLİK ZİYARETİ
Bu kapsamda 3 günlüğüne şehre gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı için geldikleri Bilecik’te ilk olarak Vali Şefik Aygöl'ü ziyaret etti.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tahir Gülebak, Mehmet Emin topçu, Osman Koca, Gaye Coşkun, Ali Özdemir, Sinan Tunç ve Kürşat Tuncel, Mevlüt Yeni, Mehmet Çelik, Atilla Durak, Ercan Atay, Cem Kaytan, Vahap Güner ile Bilecik Yarın Gazetesi sahibi Cafer Elmas, Vali Aygöl'ü makamında ziyaret etti. Vali Aygöl, Bilecik ve Valilik binasının tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Gazeteciler ise konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


BELEDİYEYE ZİYARET 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı için geldikleri Bilecik’te Bilecik Belediye Başkanı M.Sadık Kaya'yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kaya, şehir ve kendi çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı da gazetecilerin taleplerini anlatarak Konfederasyon hakkında bilgi verdi.
ÜNİVERSİTEYE ZİYARET 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri (TGK) daha sonra Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş'u ziyaret etti.
Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş'a ülke genelinde konfederasyonun çalışmalarını anlattılar.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakuş, üniversite olarak kentte yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgilendirme yaptı.


TSO ZİYARETİ 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri (TGK), son olarak Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 
Türkiye'nin bir çok ilinden gazeteciler, Valilik, Belediye ve Üniversite'nin ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 
Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kururlu Başkanı Mehmet Ergün’ün daveti üzerine kentimizde bulunan Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan TGK'nın Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tahir Gülebak, Mehmet Emin topçu, Osman Koca, Gaye Coşkun, Ali Özdemir, Sinan Tunç ve Kürşat Tuncel, Mevlüt Yeni, Mehmet Çelik, Atilla Durak, Ercan Atay, Cem Kaytan ile Vahap Güner, bina girişinde karşılandı.
Odanın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Mehmet Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentteki basın mensuplarının taleplerini iletti. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı da çok sayıda gazeteci üyesi bulunan Konfederasyonun çalışmalarını anlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.