ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Eşi Yazıcı’dan Çocuklara Moral Ziyareti

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören 01-16 yaş grubu çocuk hastalara moral vermek amacıyla tiyatro ve balon gösterimi düzenlendi. 

16 Şubat 2024 21:52
Vali Eşi Yazıcı’dan Çocuklara Moral Ziyareti

Gerçekleştirilen etkinliğe başta Hanımefendi Hanife Yazıcı olmak üzere İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Ahmet Sönmez, hastane personelleri ve çocuklar birlikte aileleri katıldı.
 
Etkinlik öncesinde çocuklarla ve aileleriyle bir süre sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Hanımefendi Hanife Yazıcı, çocuklarla tek tek ilgilenip bugünün anısına çeşitli oyuncaklar hediye etti.  
Etkinlik kapsamında Hanımefendi Hanife Yazıcı “ Kanser, sağlık sorunları ile birlikte maddi ve manevi yönden uzun süreli mücadeleyi gerektiren bir hastalıktır. Bu süreçte çocuklarımıza ve ailelerine destek olmak hepimizin görevidir. Bu tarz etkinliklerle beraber hastaların moralinin yükseltilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması önemlidir.  Bu konuda toplum olarak her bireye görev düşmektedir. Bu görev bilinci ile hareket edip çocukların moral seviyelerini yükseltmeyi amaç edinen başta TDP şube müdürlüğünün tüm personelleri olmak üzere hastane personellerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Kanser ile savaşan tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.
Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü; çocuklar ve aileler adına, düzenlenen etkinlik için TDP Şube Müdürlüğüne, Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Etkinliklerin ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, çocuklar ve aileleriyle birlikte fotoğraf çektirerek anlamlı ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.