ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Keskin'den Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a teşekkür

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 6 Şubat depreminin yıldönümünde esnaf gezisi sırasında Ankara Çarşında talep edilen yaklaşık 150 klimayı kendi imkanları ile temin ederek yollayacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederek, “Bir devlet adamı olarak kendilerini Malatya’dan birisi görerek yaralarımızı sarmaya, ayakta durmamıza katkı ve destek sunmaya devam ediyor.” dedi. 

14 Şubat 2024 11:00
Keskin'den Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a teşekkür

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “6 Şubat depremlerini yıldönümünde hükümetimizin değerli üyesi, Malatya’mızın deprem koordinatör bakanı, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, ilk gün de olduğu gibi, 1 yıl sonrada halkımızın içindeydi, Malatya’nın sokaklarındaydı. Depremin 1. yıl dönümünde Ankara Esnaf Teşkilatımızın destekleri ile yapılan Ankara Esnaf Çarşısı’ndaki esnaflarımızı tek tek işyerlerinde ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, sorun ve taleplerini sorduğu esnaflarımız; genel sorunların yanında, işyerleri için klima talebinde bulunmuşlardı. Tüm talepleri not alan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, klimaların temin edilmesi konusunu takip edeceğini ifade etmişti. Sayın Bakanımız, Ankara Esnaf Çarşısının ihtiyacı olan yaklaşık 150 klimayı kendi imkanları ile temin edip Malatya’ya göndereceklerini müjdelemişlerdir. Zat-ı alilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Depremin ağır şartlarının geçtiği dönemde Malatyalıların yanında ayrılmayan Sayın Bakanımız, bugün de bir devlet adamı olarak kendilerini Malatya’dan birisi görerek yaralarımızı sarmaya, ayakta durmamıza katkı ve destek sunmaya devam ediyor. Malatyalılar ve Malatya esnaf camiası kendilerini hiçbir zaman unutmayacaktır.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.