ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gazeteciler Cemiyeti, Adıyaman'da Ekipman Desteğinde Bulundu

Gazeteciler Cemiyetinin (Ankara) deprem bölgesinde bulunan Gazeteciler Cemiyetlerini ayağa kaldırmak amacıyla ekipman desteği Adıyaman'da devam etti. 

10 Şubat 2024 09:43
Gazeteciler Cemiyeti, Adıyaman'da Ekipman Desteğinde Bulundu

Depremden büyük ölçüde etkilenen Hatay, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da bulunan Cemiyetleri Mobil Basın aracıyla ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Nazmi Bilgin'in önderliğinde deprem bölgesine ziyaretlere devam ediyor. 

İlk ziyaretini Ocak ayında Malatya Gazeteciler Cemiyetine yaparak bölgenin ilk eğitim seminerini gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyeti, Malatya Gazeteciler Cemiyetine de ekipman desteğinde bulunmuştu. 6 Şubat depreminin yıldönümünde Adıyaman'da olan Mobil Basın Aracı depremin yıldönümünde gazeteciler hizmet5 verirken, bir de eğitim semineri düzenlendi.

Dedeman Otelde düzenlenen Eğitim Seminerinin açılışına Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Naznmi Bilgin, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve gazeteciler katıldı. 

Gazeteciler Cemiyeti tarafından temin edilen Bilgisayar, Fotoğraf makinası ve ekipmanlar Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine teslim edildi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin "bölge Cemiyetleirinin ayağa kalkması için çalıştıklarını belirterek gazetecilerin desteklenmesi için çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya "depremde yok olan Adıyaman basınını ayağa kaldırmak adına yapılan bu desteği asla unutmayacağız. Yaralarımızı sararak memleketimize sahip çıkacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.