ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Prof.Dr. Geçit: İlk İşimiz Depreme Hazırlık Olacak

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. İlhan Gecit, "göreve ilk geldiğimizde, önce Belediyemizi halka açacağız, yönetici kadrolarımızı oluşturarak depreme hazırlıkla işe başlayacağız" dedi. 

08 Şubat 2024 04:29
Prof.Dr. Geçit: İlk İşimiz Depreme Hazırlık Olacak

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. İlhan Geçit, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. MGC Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Prof.Dr. İlha n Geçit açıklamalarda bulundu. Prof.Dr. İlhan Gecit, Malatya'nın öncelikli sorununun depremin yaralarını sarmak olduğunu belirterek "Malatya Gazeteciler Cemiyetini yakından takip ediyorum.Cemiyet Malatya'nın sigortasıdır, Malatya için en iyi şeylerin yapılmasını istemiştir. Bu nedenle MGC ile ilişkilerimiz yıllardır devam etmektedir." dedi.

31 Mart'ta göreve seçildikleri takdirde ilk işlerinin Belediyenin kapılarını halka açmak olduğunu kaydeden Prof.Dr. İlhan Geçit, "Önce ekiplerimizi ve birimlerimizi oluşturacağız, sonra da deprem ilk işimiz olacak. Zemin etüdündan başlayarak projelerin onaylanmasına ve denetlenmesine kadar ne gerekiyorsa onu yapacağız. Yeşilyurt'ta yatay mimariye öncelikle yerleştireceğiz. Yeşilyurt''a yaraşır bir kentleşmeyi sağlayacağız. Sosyal Belediyeciliğe de ağırlık vereceğiz. Halka hizmeti hep ön planda tutacağız" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de Prof.Dr. İlhan Geçit'in yıllardır Malatya'ya hizmet verdiğini belirterek "Sayın Hocamıza başarılar diliyoruz. Yıllardır Malatya'ya sağlık alanında hizmet verdi, seçildiğinde Yeşilyurt'ta da çok başarılı olacağına inanaıyoruz. Başarılar diliyoruz" diye belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.