ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Valisi Stadı Gezdi, Onarım İçin Talimat Verdi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Atatürk Posterinin yırtıldığı Malatya Stadına ani bir ziyarette bulundu. Yırtılan Atatürk Posteri kaldırılarak stadın onarımı için talimat verdi. 

07 Şubat 2024 23:17
Malatya Valisi Stadı  Gezdi, Onarım İçin Talimat Verdi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yarduımcısıları  ve bürokratlarla birlikte Atatürk Posterinin yırtıldığı Malatya Stadına anibir ziyarette bulundu. Stattaki tüm bez afişler kaldırıldığı görülürken, 6 Şubat depremlerinde Kurtarma ve Kızılay ekiplerinin kaldığı Stadın kapalı alan ve Localarda meydana gelen tahribat nedeniyle de Stadın onarılması için gerekli talimatları verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan bir komisyon da toplanarak Stadın onarımı için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.