ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sami Er, 10 Yıl Önce Başkan Olmasını İsteyen MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 10 yıl önce 2014 Yılında yapılan yerel seçimler öncesinde Malatya Gazeteciler Cemiyetinin Merhum Başkanı Haydar Karaduman'ın "Sami Er Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için biçilmiş kaftandır" dediği Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

31 Ocak 2024 11:49
Sami Er, 10 Yıl Önce Başkan Olmasını İsteyen MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, Malatya Gazeteciler Cemiyetinde Başkan Vahap Güner ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Haydar Karaduman'ı rahmetle andığını belirten Sami Er "10 Yıl önce aday olmuştum, ve bir seçim beyannamesi kiatpçığı hazırlamıştım. Aldı okudu, depreme hazırlık gibi projelerimizde vardı, diğer başlıkları da incelemişti. Ve Sami Er Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için biçilmiş bir kaftandır demişti. Hatta bu nedenşle Başkanı eleştirmişlerdri Doğmamış çocuğa don mu biçiiyorsun diyenler olmuştu. Kısmet olmadı, ama şimdi aday olarak geldiğimde o gün rahmetli Başkanı bir kez daha anıyorum" dedi.

Malatya'da tek ve ilk olarak barınma sorununu çözmek olduğunu kaydeden AK Parti Malatya Büy,ü,kşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, "Malatya'yı hep birlikte ayağa kaldırmalıyız. Önceliğimiz barınma sorununu çözmek olacak kalıcı konut inşaatlarına hız vereceğiz. Önce konut ve işyerlerini yapmak öncelik olacak. TOKİ'den bir heyet Malatya'ya geliyor, projeleri inceliyoruz ve hızla yapılmasına sağlayacağız" dedi.

MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ  10 YIL ÖNCE GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMIŞTIR

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek "Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak Sami Er Başkanımız konusunda 10 yıl önc e merhum başkanımız Haydar Karaduman'ında söylediği gibi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sami Er biçilmiş bir kaftandır. Maltya Gazeteciler Cemiyeti aynı yerdedir. Cemiyet olarak bizler 10 yıl önce söylediğimiz yerdeyiz. Sayın Sami Er'e başarılar diliyoruz." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.