ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Şahin MGC'ni Ziyaret Etti

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

29 Ocak 2024 06:57
CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Şahin MGC'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek MGC Başkanı Vahap Güner ile görüştü. Akçadağ ilçesine sosyal belediyeciliği getirmek amacıyla aday olduğunu Akçadağ'a hizmet etmek amacıyla geldiğini ifade eden Dr. Vahap Şahin "Salı günü Akçadağ CHP teşkilatında partililerimizle bir araya geleceğim. Akçadağ'da uygulamak üzere 49 proje hazırladım. Akçadağ'ın sosyal belediyeciliğe, eğitime ve istihdama ihtiyacı var. Dar gelirlilerin desteklere ihtiyacı var. Akçadağ'ın kültürel değerlerini koruyacağımız gibi, sanayisini de oluşturmamız gerekiyor. Dünyanın en iyi kayısını üreten Akçadağ'da üreticilerimize sahip çıkacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Dr. Vahap Şahin'i yaklaşık 40 yıldan bu yana tanıdıklarını ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner "CHP Akçadağ ilçesinde en doğru adayı göstermiştir. Dr. Şahin son derece girişken ve proje adamıdır. Sosyal Belediyecilik konusunda çok sayıda projesi var. Seçildiğinde bunları Akçadağ'da uygulayacak  önemli bir şahsiyettir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile de görüşmeleri olan bir adaydır. Bence CHP Dr. Vahap Şahin'le Akçadağ'da siyasi dengeleri değiştirecek güce erişmiştir. Zorlu bir seçim oalacak, CHP adayı Dr. Vahap Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.