ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Eğitim Seminer Teşekkürü

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Gazeteciler Cemiyeti tarafından Malatya'da verilen Eğitim Seminerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. 

19 Ocak 2024 22:29
İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Eğitim Seminer Teşekkürü

Ankara Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen Bölgesel Eğitim ve Durum Değerlendirme Toplantısı Malatya’da gerçekleştirildi. 2 gün süren programa, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri ile İNÜHABER Merkezi muhabirleri katılım sağladı.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’nin de misafir olduğu programa; Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin,  Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Doç. Dr. Fatma Nisan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyler Yetkiner, Malatya ve Adıyaman’dan gelen yerel, ulusal medya temsilcileri katıldı.

Özel bir otelde düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden programda Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen bölgedeki gazetecilere yönelik seminerler verilmesinin yanı sıra bölgedeki gazetecilerin sorunları masaya yatırıldı ve çözüm önerileri tartışıldı.

Programın ilk günü Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Malatya Cemiyet Başkanı Vahap Güner ve Adıyaman Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya bölgedeki proje ve destekler hakkında sunum gerçekleştirdi.

İletişim Fakültesi öğrencilerine özel eğitimlerin düzenlendiği programda gazeteciler Deniz Ayas, Kenan Şener ve Erhan Karadağ eğitim seminerleri gerçekleştirdi. Deniz Ayas “Habercilik ve İnternet Haberciliği” ve Kenan Şener “Etkili Haber Yazma Pratikleri” konularında sunum yaparken Erhan Karadağ ise “Video Habercilik” konusunda seminer verdi.

Programın son günü Alican Sağın ve Ayşe Gültekin İletişim Fakültesi öğrencilerine yönelik kamera, ışık ve çekim teknikleri hakkında uygulamalı eğitim verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından program son bulurken İletişim Fakültesi öğrencileri programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve programı düzenleyen Ankara Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.

Haber: Sümeyya Şahin

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.