ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ali ASLAN, İlk Filmi 'Mendebur'u Arapgir'de Çekecek

Uzun süre Malatya'da görev yaptıktan sonra, İstanbul'a yerleşen ve burada başarılı çalışmalara imza atan hemşerimiz ve görüntü yönetmeni Ali Aslan, ilk uzun metrajlı filmini Malatya'nın Arapgir İlçesinde çekecek. 

18 Ocak 2024 23:31
Ali ASLAN, İlk Filmi 'Mendebur'u Arapgir'de Çekecek

Son Dakika: Uzun süre Malatya'da görev yaptıktan sonra, İstanbul'a yerleşen ve burada başarılı çalışmalara imza atan hemşerimiz ve görüntü yönetmeni Ali Aslan, ilk uzun metrajlı filmini Malatya'nın Arapgir İlçesinde çekecek. 

Gelirinin bir bölümü ile depremzede ailelere yardım yapılacağı "Mendebur" filmi için start veridi. Bir çok başarılı çalışmalara imza atan görüntü yönetmeni Ali Aslan ‘Mendebur’ filminin çekimlerin Arapgir’de yapacak.

Mendebur filmi için geri sayım

6 Üniversite öğrencisinin kış kampı yapmak amacıyla bir araya geldikleri süreci anlatan filmin okuma provaları İstanbul’da yapıldı. Arapgir ilçesinde çekimleri başlayacak olan filmin kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Doğan, Hakan Eksen, Barış Ali Çeliker, Tuncay Gençkalan, Negar Pashei, Ömer Konakcı ve Ali Biricik yer alıyor.

Yapımcılığını DESAM ve işadamları Cihan Dündar ile Mustafa Aslan’ın üstlendiği filmin gelirinin bir bölümü ile depremzede ailelere yardım yapılacağı öğrenildi.

Haber:İbrahim Yoldaş

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.