ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

LÖSEV’li minikler Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. LSV Eğitim Kurumu Gazetecilik Kulübü öğrencileri Gazeteciler Cemiyeti’ne düzenledikleri gezide, gazeteci abi-ablalarından meslek deneyimlerini dinledi, Basın Evi’ni gezerek stüdyoda çekim yapma fırsatı buldu. 

12 Ocak 2024 04:09
LÖSEV’li minikler Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı ile Genel Sekreter Kenan Şener’in karşıladığı LÖSEV ekibinde, LÖSEV Basın İletişimleri Yönetmeni Nesibe Deniz Akşimşek ile Halkla İlişkiler Personeli Ayşegül Lökoğlu yer aldı.

Cemre Polat/ANKARA

LÖSEV’li gençler Gazeteciler Cemiyeti’ndeydi. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Gazeteciler Cemiyeti’ne bulunduğu ziyarette LSV Eğitim Kurumu Gazetecilik Kulübü Öğrencileri ile Cemiyet binasını, Basın Evi’ni, stüdyoyu ve 24 Saat Gazetesi’ni tanıdı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı ile Genel Sekreter Kenan Şener tarafından ağırlanan LÖSEV heyetinde Basın İletişimleri Yönetmeni Nesibe Deniz Akşimşek ve Halkla İlişkiler Personeli Ayşegül Lökoğlu yer aldı.

Gazeteciler Cemiyeti ve LÖSEV’in faaliyetlerinin ele alındığı görüşmede, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Mali Sekreter Ali Topçu, Yönetim Kurulu Üyesi Güray Soysal ile Basın Meclisi Üyesi Taner Dedeoğlu hazır bulundu.

Kıratlı: LÖSEV’le bir arada olmaktan mutluyuz

Konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının toplumda önemli yer tuttuğunu ifade eden Kıratlı, “LÖSEV’le bir arada olmaktan mutluyuz. LÖSEV’in yurt çapındaki faaliyetlerini ilgiyle izliyor ve destekliyoruz” sözlerini aktardı.

Görüşmenin ardından miniklere Cemiyet Lokalinden başlanarak Basın Evi ve stüdyo gezdirildi. Gazeteci büyüklerinin deneyimlerini dinleyen çocuklar, gazetecilik ve haber yazma teknikleri ile ilgili birçok soru sordu.

Haber yazmak, okumak ve gazetecilik mesleği ile ilgili çeşitli bilgiler veren Şener, ulusal ve yerel gazetelerden örnekler vererek 24 Saat Gazetesi’ni tanıttı. Cemiyet binasını gezen çocuklar, Basın Evi’nde stüdyoyu ziyaret ettiler, kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptılar. Öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Akşimşek: Çocuklar sosyalleşerek öğrensinler diye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettik

Gezinin çocuklar için çok güzel geçtiğini, burada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Nesibe Deniz Akşimşek, “Gazeteciler Cemiyeti’yle ilişkilerimiz geliştikten sonra böyle güzel bir iş birliği ile çocuklarımızın faydalanacağı bir etkinlik yapmak istedik. LSV Eğitim Kurumları Gazetecilik Kulübü ile buradayız.

Kurumlarımızda lösemiyi ve kanseri atlatmış, iyileşen çocuklarımız eğitimlerine devam ediyorlar. Çocuklar Milli Eğitim müfredatına bağlı olarak eğitim alıyorlar ama onları farklı açılardan da geliştirmek istiyoruz. Çocukları hayata hazırlamak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bugün de çocuklar sosyalleşerek öğrensinler, akıllarındaki soruları sorabilsinler diye Gazeteciler Cemiyeti’ni gazetecilik kulübümüzle ziyaret ettik” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.