ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Özgür Karakoç, Arguvanspor'dan Ayrıldı

Arguvanspor Kulübü İkinci Başkanı Özgür Karakoç, görevi bıraktığını açıkladı. 

07 Ocak 2024 04:06
Özgür Karakoç, Arguvanspor'dan Ayrıldı

Sosyal Medya hesabından Arguvanspor Kulübündeki görevinden ayrıldığını açıklayan Ögür Karakoç şunları söyledi:

"Değerli Arguvansporlular,

Kısa bir süre önce göreve geldiğim Arguvanspor Kulübü 2. başkanlık görevinden ayrılıyorum. Yapmak istediğim Yeni sistemi Malatyamiza kazandırma çabam maalesef kabul görmedi. Yeni sistemi ayağa kaldırmak icin Almanya'dan Hoca ve Futbolcu önemliydi çünkü onlar bu sistemi biliyor tanıyordu.

Bugüne kadar maddi manevi yaptığımız tüm katkıları detaylıca anlatmaya gerek duymuyorum. Almanya’dan anlaşmaya vardığımız ve takıma ciddi katkılar sağlayacağını düşündüğümüz oyuncular, mevcut yönetimin olumsuz rapor vermesi sebebiyle ilçeden ayrılmak zorunda kaldılar.

Amacımız ilk yarıda sadece 9 puan toplayan bir takıma müdahale ederek teknik heyet ve oyuncularıyla yepyeni bir sistem kurmaktı. Bu doğrultuda ciddi emekler harcadık; ancak, yaptığımız çalışmalar ne yazık ki göz ardı edilmek istendi.

Bu süreçte kulübümüzü avukata veren futbolcularla yaşanan sorunu ivedilikle çözerek bu sıkıntıyı ortadan kaldırmayi başardık. Arguvan ilçemizi ve kulübümüzü sıkıntıya sokmamak adına 2. yarı başlamadan görevimden ayrılıyorum.

Bugüne kadar bize yardımcı olan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Arguvanspor’a başarılar dilerim. Yeni bir sistemi Malatyamiza kazandırma hayalimi Askiya aldim. Saygılarımla."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.