ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt'ta Doğalgaz Gidecek mahalleler Belirlendi

Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan, Yakınca ve Mahmutlu Mahallelerine doğalgaz götürülmesi kararlaştırıldı. 

05 Ocak 2024 09:20
Yeşilyurt'ta Doğalgaz Gidecek mahalleler Belirlendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşüp karara bağladığı Ocak Ayı 2.Oturum Toplantısıyla birlikte Ocak Ayı çalışmalarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak 03 Ocak 2024 tarihli Ocak Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edilirken ardından açılış ve yoklama yapıldı.

Toplantıda, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinin 2024 yılı maktu mesai ücretinin belirlenmesi yönelik Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi görüşülüp onaylanırken, Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelinde ki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetlerine geliştirdiği projelerle katkı sunan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin yardım talebi ise kabul edildi.

Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan, Yakınca ve Mahmutlu Mahallelerinde imar planın içinde ve dışında kalan, imar adası ve/veya kadastro parseli içerisinde kalan cadde ve sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Yeşilyurt Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi ise onaylandı.

7452 sayılı (OHAL) kapsamında yerleşme ve yapılaşmaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin kabul edilmesine dair kanunun Ek Madde-1 kapsamında yapılaşmaya ilişkin kararlara ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken, Yeşilyurt Belediyesi Disiplin Amirliği Yönetmeliğinin Güncellenmesine dair hazırlanan teklif ise kabul edildi.

Gündemdeki imar maddelerinin bazıları onaylanırken bazıları ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Yoğun bir gündemle Ocak Ayı Toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısını 07 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.