ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MASKİ'ye Doğanşehir'den Öğrenci Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Doğanşehir Söğüt İlkokulu öğrencileri su hakkında bilgi aldılar. 

04 Ocak 2024 07:21
MASKİ'ye Doğanşehir'den Öğrenci Ziyareti

Su kaynaklarının verimli, sürdürülebilir şekilde kullanılması, farkındalığın arttırılması, çevre bilincinin kalıcı olarak sağlanması amacıyla Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliği ile bir program düzenlendi. Programa; Doğanşehir Söğüt İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

MERT: SUYUMUZU TASARRUFLU KULLANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRELİM

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, su bilincinin küçük yaşlarda öğrenilmesi gerektiğini belirterek, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm okullarda su bilincinin oluşması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Mert, “Suyun verimli ve bilinçli kullanılması konusunda öğrencilerin farkındalığını artıracak etkinlikler yapıyoruz. Su kaynaklarımız bütün canlıların yaşamı ve insanlığın geleceği için önemli. Son zamanlarda dünya genelinde su kaynakları azalıyor. Dünya kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. Bizlerde elimizde olan suyun kıymetini çok iyi anlamamız ve bilmemiz gerekiyor. Özellikle çocuklarımız suyun önemini küçük yaşta çok iyi anlaması lazım. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Suyu doğru, bilinçli ve tasarruflu kullanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Suyun tasarruflu kullanılması konusunda minik öğrencilerimizi eğlendirerek bilinçlendiriyoruz. Etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.