ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Şehit Jandarma M.Haciömer Elmas Anıldı

Görevi esnasında geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hacıömer Elmas için Yeşilyurt Ahmediye Külliyesinde anma töreni düzenlendi. 

03 Ocak 2024 09:31
Şehit Jandarma M.Haciömer Elmas Anıldı

Şehit Er için düzenlenen hatim duası programına; 2. Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğun’un eşi Ayşe Altuğ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Eşi Hafize Gürkan, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan ve Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar’ın eşi Filiz Kayalar katıldı.

Hatim duası programında vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenimizin temini için görevi sırasında canını feda eden şehidimizin hiçbir zaman unutulmayacağını söyleyen Hanımefendi Hanife Yazıcı “Şehitlerin haklarını ödeyemeyiz. Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden biri şehitliktir. Şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehidimizin kıymetli emanetleri olan ailesine her koşulda her daim devlet olarak sahip çıkacağız. Bugün şehidimiz için düzenlenen hatim duasında şehidimizi yad ederek dualar ettik. Aziz şehidimizin mekanı cennet, ruhu şad olsun.” dedi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, şehit ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek külliyeden ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.