ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Prof.Dr. Hacıevliyagil, Yaralılara Yardıma Gitti Kaza Kurbanı Oldu

Malatya'nın Akçadağ İlçesinin Develi mahallesinde devrilen otobüsteki yaralılara yardımına giden Prof.Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil, PTT Kamyonunun otobüse çarpması sonucunda vefat ettiği öğrenildi. 

02 Ocak 2024 02:38
Prof.Dr. Hacıevliyagil, Yaralılara Yardıma Gitti Kaza Kurbanı Oldu

İstanbul’dan Malatya’ya seyahat etmekte iken, sabah saat 06.30 sıraların’da Akçadağ Develi Mahallesinde meydana gelen Trafik kazasında 4 yolcu yaşamını yitirirken 36 yolcu da yaralandı. Hayatını kaybedenler arasın da Turgut Özal Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları ana bilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Süleyman Savaş Hacievliyagil’de vardı.

Oldukça sevilen Prof.Dr.Süleyman Savaş Hacievliyagil’in vefatı ailesini, çalışma arkadaşlarını ve hastalarını yasa boğdu.

YARALILARA YARDIMA GİTTİ, HAYATINI KAYBETTİ…:
Malatya’da eğitim camisının tanınan ismi Hakan Keleş  Prof. Dr. Prof. Süleyman Hacıevliyagil’in vefatını şöyle açıkladı:

“Bugün Akçadağ’ımızın Develi mevkiinde yaşanan acı trafik kazasında kaybettiğimiz hocamız. Süleyman hoca annemin de doktoruydu. Eşi ve çocuklarıyla birlikte Annesini ziyaretten dönüyordu. Sabah otobüsün devrildiğini görünce,   arabasını sağa çekip devrilen otobüse fırladı. O otobüsün içinde yaralılara yardım ederken, tam o sırada posta kamyonu devrilmiş otobüse arkadan çarptı.

Ve Süleyman hoca şehit oldu. Sabah ki elim kazada kaybettiğimiz başta güzel yürekli adam Süleyman Hacıevliyagil olmak üzere tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Haber- Malatya Olay

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.