ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Demez, Bakandan Yeşilyurt Belediye Binasını İstedi

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, Adliye binasının yıkılması nedeniyle 7 parçaya bölünen Malatya Adliyesini tek çatı altında toplamak için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelen Malatya Baro Başkanı Onur Demez, yapımı devam eden Yeşilyurt Belediye Binasının Adliyeye tahsis edilmesini resmen istedi. 

31 Aralık 2023 00:19
Demez, Bakandan Yeşilyurt Belediye Binasını İstedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Bakanlık yetkilileriyle bir araya gelen Malatya Baro Başkanı Onur Demez yapılan görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç Baromuzu Bakanlıkta kabul etti. Toplantıda bağımsız savunmanın temsilcileri avukatlarımızın çalışma şartları ve talepleri hakkında ve yine ilimizde 7 parçaya bölünen adliye hizmet binalarının Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binasında tek çatı altında toplanması, yeni adalet sarayının temelinin ne zaman atılacağı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Malatya Barosu olarak Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Eski SSK Hastanesi binası yerinde yapılan Yeşilyurt Beleidye Binasının Malatya Adliye teşkilatına tahsisi konusunda İçişleri Bakanlığınında devreye gireceğive bir karara varması bekleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.